Borkóstolóval várnak minden érdeklődőt a hétvégén Bács-Kiskunban

2023. szeptember 29. 14:02
Szombat délután a Császártöltési Pincesorokért Egyesület szüretzáró borkóstolót rendez 15 órától a Főkáptalan pincesoron.
 
Borkóstolóval várnak minden érdeklődőt a hétvégén Bács-Kiskunban
Hét pincészet új fehérborait is meg lehet kóstolni a látogatások során. Másnap 15 órakor szüreti felvonulást tartanak a településen, amelyen közel 400 ember vesz részt. A Pincelakat Szállodástól indul a menet, melynek végállomása a piactér lesz.
 
forrás: agrotrend.hu / baon.hu

Kapcsolódó cikkek

A Művészetek Völgyén idén több mint kétezer program vájra a látogatókat

2023. május 11. 17:20
Teljes a 32. Művészetek Völgye programja, az összművészeti fesztiválon rengeteg lehetőség közül válogathatnak a látogatók: új és megújult helyszínek, még több színház és gyerekprogram, irodalom és kiállítás tölti meg élettel július 21. és 30. között Kapolcs, Taliándörögd és Vigántpetend udvarait.
A Panoráma Színpadon lép fel a Quimby, a Csík zenekar Presser Gáborral és Karácsony Jánossal, a Bagossy Brothers Company, a Punnany Massif, de velünk lesz még a Carson Coma, a Bëlga, az Aurevoir., Blahalouisiana, a Bohemian Betyars, a Budapest Bár, a Csaknekedkislány, az Elefánt, az Esti Kornél, az Irie Maffia, a hiperkarma, a Margaret Island, a Lóci Játszik és a Vad Fruttik is – tájékoztatták lapunkat a szervezők.

Kőröshegyi Tulipánszüret 2024

2024. március 28. 16:50
Magyarország legnagyobb Tulipánszürete idén is közel félmillió tulipánnal vár! Tarts velünk tavasszal és hagyd, hogy ámulatba ejtsen a sokszínű tulipánmező a Balaton mellett, Kőröshegyen.