Így újulhat meg a hajdúböszörményi strand- és gyógyfürdő

2024. február 14. 17:43
A helyi KORONA-HUMÁN Egészségügyi Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. nyerte azt a két részből álló pályázatot, amelynek keretében a hajdúböszörményi strand és gyógyfürdő minőségjavító fejlesztését és energetikai korszerűsítését oldják meg – derül ki a Közbeszerzési Értesítő január 30-i számából.
Így újulhat meg a hajdúböszörményi strand- és gyógyfürdő
A létesítményben hamarosan jelentős fejlesztések indulnak. A nyertes ajánlattevőnek 117 millió forintért a többi között újra kell burkolnia a termálmedencét, ki kell cserélnie az úszómesteri állványt, az öltözőfülkéket, és fel kell újítania több zuhanyzót. A park megszépítésén túl fel kell újítania a nyári gépházat és a klórozó házat. A feladatok listáján festés, hőszigetelés, nyílászárók cseréje is szerepel.
 
A beruházás részeként megújul a strandpénztár, érintőképernyős információs totemoszlopot telepítenek, bővítik a fürdőben működő beléptető rendszert, egy interaktív játszótér helyét is kiépítik.
 
A projekt második részében a termálvíz hőhasznosítására 7 hőszivattyút és az ehhez szükséges rendszert telepít majd a cég mintegy 258 millió forint értékben – adta hírül a Cívishír.
 
forrás: turizmus.com

Kapcsolódó cikkek

Még látható az Év Vadvirága

2023. július 11. 15:02
A lila virágú borzas lent májustól júliusig száraz sztyepréteken, irtásszéleken, száraz tölgyesekben, valamint homokpusztákon pillanthatjuk meg.

Ezeket a programokat kínálja Győr az Idegenvezetők Világnapján

2023. február 21. 11:18
Az Idegenvezetők Világnapja (International Tourist Guide Day) alkalmából február 26-án az idén 10 éves GyereGyőrbe Tematikus városnézések és Élményprogramok idegenvezetői egymást váltva vezetik a sétát, és sok érdekes, eddig soha nem mesélt történeteket mesélnek az érdeklődőknek.A hagyományos szezonnyitó turisztikai programot 1985 óta számos országban megünneplik február utolsó vasárnapján, amikor az idegenvezetők betekintést engednek munkájukba és díjmentes programokkal ajándékozzák meg a résztvevőket.