Ingyenes jogi tanácsadással segítette a résztvevőket a Munkástanácsok Országos Szövetsége a Budapest Állásbörzén

2024. április 18. 17:09
Az állásbörzén – ahol zömében a Fővárosi Önkormányzat cégei és intézményei jelentek meg – a Munkástanácsok Országos Szövetsége ingyenes munka- és társadalombiztosítási jogi tanácsadást biztosított az érdeklődőknek.
Ingyenes jogi tanácsadással segítette a résztvevőket a Munkástanácsok Országos Szövetsége a Budapest Állásbörzén
Az eseményen történő megjelenést Holecz Gábor alelnök koordinálta, azon jogi tanácsadást nyújtott több Munkástanácsokkal együttműködő ügyvéd és jogtanácsos, így dr. Gyurta Tibor, dr. Szabó Imre Szilárd és dr. Tordai Gábor is.
 
 
forrás: vpdsz.hu

Kapcsolódó cikkek

Kajszibarack szakmai rendezvény Somogytúron

2023. július 28. 11:31
A kajszi piaci helyzete jó, a hazánkban jó minőségben megtermett kajszi szinte korlátlanul értékesíthető itthon és külföldön is – szögezte le cikkében a NAK.
 
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) megfogalmazása szerint emiatt sokan szívesen foglalkoznak ezzel a gyümölccsel, annak ellenére, hogy nem tartozik a könnyen termeszthető gyümölcsfajok közé.

Jelentős látogatást tesz Vlagyimir Putyin

2023. augusztus 03. 13:23
Recep Tayyip Erdogan török elnök telefonon közölte Vlagyimir Putyin orosz elnökkel, hogy a fekete-tengeri gabonafolyosó hosszú időn át tartó leállítása senkinek sem használ - tájékoztatott szerdán a török államfői hivatal kommunikációs igazgatósága.