Napi közvetlen buszjárat indul Svájc legnagyobb városába Budapestről

2024. március 19. 16:54
Március 16-tól új vonallal bővült a Budapestről induló FlixBus vonalak hálózata, közvetlen járattal elérhetővé válik Zürich, Svájc legnagyobb városa.
Napi közvetlen buszjárat indul Svájc legnagyobb városába Budapestről
A Bécsen, Linzen és Münchenen átvezető, 13,5 órás buszjáratot magyar személyzet viszi, a végállomás a zürichi pályaudvar. Az újonnan bejelentett útvonalra 17 990 forinttól lehet jegyet váltani a FlixBus weboldalán vagy az applikációban – közölte a busztársaság.
Flixbus - Busz.hu
Svájc legnagyobb népességű városa számos kulturális és történelmi látványossága miatt is vonzó úti cél. Kiállítóhelyei között találjuk például a 2020-ban megnyílt Lindt Múzeum.
World Chocolate Day 2022: This New Chocolate Museum In Switzerland Is A  Dreamland For Chocolate Lovers
A Zürichi-tó és az környező hegyek túrázásra, hajózásra, a természet szépségének felfedezésére csábítanak. Az aktív kikapcsolódás kedvelői egy izgalmas biciklitúrát is tehetnek a tó körül kialakított 51,5 km hosszú útvonalon.
 
forrás: turizmus.com

Kapcsolódó cikkek

Újranyit az egy éve bezárt miskolctapolcai élményfürdő

2023. október 31. 14:05
Hamarosan újra birtokba vehetik a vendégek a miskolctapolcai Ellipsum Élményfürdőt, írja a termalonline.hu.
 
A lap cikkében emlékeztet, a 2021 nyarán átadott fürdő a korábbi Miskolctapolcai Strandfürdővel alkot egy egységet, tulajdonképpen az utóbbit érintő fürdőfejlesztés második ütemének számított. Nevét az öt ellipszis formájú fürdőépületről kapta.

Két új tanösvényen sétálhatunk szívünk egészségéért

2024. január 15. 16:53
A Bakonyerdő és a Mecsekerdő is hozzájárult egy-egy kardiotanösvény létesítéséhez, amelynek az ötletgazdája a Budapesti Szent Ferenc Kórház.