Pénteken nagyot zuhan a benzin és a gázolaj ára

2024. május 08. 12:45
Mutatjuk, hogyan alakulnak a üzemanyag-átlagárak.
Pénteken nagyot zuhan a benzin és a gázolaj ára
Péntektől tovább zuhannak az üzemanyagárak. A benzin nagykereskedelmi ára bruttó 8 forinttal kerül majd kevesebbe, míg a gázolajért bruttó 5 forinttal fizetnek alacsonyabb árat a benzinkutak – írja a holtankoljak.hu.
 
Az árváltozás várhatóan a kutak áraiban is megjelenik majd, így az alábbi átlagárakra lehet számítani péntektől:
 
95-ös benzin: 616 Ft/liter,
 
gázolaj: 607 Ft/liter.
 
forrás: agroinform.hu

Kapcsolódó cikkek

Fedezzük fel a torma előnyeit!

2023. április 03. 13:20
A legtöbben boltban, készítményként vesszük a tormát, de aki reszelte már frissen tapasztalhatta, hogy a közben felszabaduló illóanyagok akár pontot tehetnek egy könnyebb nátha végére. Lássuk, milyen hatással van az egészségünkre ez a csípős és zamatos gyökérnövény!
 
A gyógyászati ​​célú felhasználása többezeréves múltra tekint vissza, és rendszeresen születnek új kutatások a növénynek tulajdonított gyógyhatások tudományos alátámasztása érdekében.
Amit biztosan tudunk róla, hogy gazdag kalciumban, élelmi rostban, folsavban, mangánban, magnéziumban, káliumban, C vitaminban és cinkben, amelyek mind hozzájárulnak az egészségünk megőrzéséhez.

Napelemek: drasztikus változást jelentett be a szakminiszter

2023. augusztus 28. 12:39
Januártól megszűnik az éves szaldóelszámolás a házi napelemeseknél.
 
Lantos Csaba energiaügyi miniszter egy, a Tranzit Fesztiválon készült videóban jelentette be a napelemes rendszerek változásait. A videóból egyrészt kiderül, hogy a minisztérium szeptemberben teszi közzé, hogy a korlátozások után hol lehet újra napelemeket telepíteni az országban, és az is, hogy januártól nemcsak a 2024 után telepített lakossági napelemeknél szűnik meg az éves szaldóelszámolás lehetősége, hanem a régebbi rendszereket is átteszik havi elszámolásba – írja az index.hu