XII. Kiskőrösi Dutra Nemzetközi Találkozó

2024. április 26. 13:35
Ha Pünkösd, akkor Kiskőrösi Dutra Találkozó!
 
Idén már tizenkettedszerre veszi elő a jól bevált mottóját a Kiskőrösi Dutra Baráti Kör és  invitál minden Dutra rajongót Kiskőrösre, a PÜNKÖSDI hétvégén, egy egyedülálló Dutrás rendezvényre!
XII. Kiskőrösi Dutra Nemzetközi Találkozó
Helyszín: Kiskőrösi Úttörténeti Múzeum
Időpont: 2024. május 17. 14:00 óra – 2024. május 19. 20:00 óra
 
A találkozóra száznál is több Dutra érkezik az ország minden részéről, melyek a színes programokban is részt vesznek!
 
Mindenkit szeretettel várnak Pünkösdkor Kiskőrösre!
 
forrás: agroinform.hu

Kapcsolódó cikkek

Idén is lesz vonatos zarándoklat a csíksomlyói búcsúba

2023. február 24. 16:24
Idén is elindul a Boldogasszony és a Misszió zarándokvonat a Misszió Tours Utazási Iroda és a MÁV-Start közös szervezésében a csíksomlyói pünkösdi búcsúba - közölték a szervezők.
Veres András, a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia (MKPK) elnöke, a zarándoklat egyházi fővédnöke elmondta: minden zarándok azzal a vággyal indul el, hogy találkozzon a szenttel, és amikor hazaér, szeretne a szeretteinek továbbadni valamit a találkozás élményéből.
 

Már 300 ezernél is több vármegye- és országbérletet vásároltak

2023. május 15. 12:58
Meghaladta a 300 ezret az eladatott vármegye- és országbérletek száma. Az eladások 16 százaléka a MÁV appon keresztül zajlott. Az offline jegyváltást figyelembe véve Pest vármegyében Vácott, míg vidéken Debrecenben, Miskolcon, Székesfehérváron, Pécsett és Győrben vették a legtöbb bérletet.
Az elővételi online árusítás április 24-i elindítása óta csaknem 304 ezer újfajta bérletet vásároltak. Ebből közel 220 ezer az eladott vármegyebérletek száma; a legtöbbet, 53 ezret Pest vármegyére váltották. A képzeletbeli eladási toplistán Győr-Moson-Sopron és Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye követi. Az eddigi számok alapján egyébként a mindössze 1890 forintba kerülő kedvezményes országbérlet a legnépszerűbb, eddig mintegy 68 ezer darab kelt el– közölte a MÁV-START.