2-2 kreditet ér, ha ezeken a konferenciákon veszel részt

2024. április 26. 13:25
A program elismerése a NAK jelenléti ívén helyszíni regisztrációval történik.
 
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara idén is felvette a szaktanácsadók számára szabadon választott szakmai rendezvények listájára a május 2-3-4-én, csütörtök-péntek- szombati napokon megrendezésre kerülő 31. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok programjait – közölte a Hód-Mezőgazda Zrt.
2-2 kreditet ér, ha ezeken a konferenciákon veszel részt
Hozzátették, hogy ennek értelmében a szaktanácsadók továbbképzése részeként május 2-án, csütörtökön és május 3-án pénteken 2-2 kreditet ér a kiállítás szakmai partnere, a MATE által rendezett konferenciákon való részvétel.
Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok 2024 Hódmezővásárhely -  Programturizmus
A program elismerése a NAK jelenléti ívén helyszíni regisztrációval történik, a jelenléti ívet a szaktanácsadóknak szükséges a rendezvény elején és végén is aláírniuk.
 
A jelenléti ív kitöltése a Hód-Mezőgazda Zrt. Kiállítási Centrumának „B" szektorban található Nemzetközi és Konferencia pavilon információs pultjánál lehetséges.
 
Helyszín: 6800. Hódmezővásárhely, Aranyág kert 71., 472-es út 195-ös km. Hód-Mezőgazda Zrt. Kiállítási Centruma - www.allattenyesztesinapok.hu
 
forrás: agroinform.hu

Kapcsolódó cikkek

Ők lettek 2022-ben a magyar agrárium legjobbjai - Fotókon a győztesek

2022. december 02. 10:06
Idén is díjazta a Portfolio Csoport a legsikeresebb és legkiemelkedőbb agrárgazdasági szereplőket, és az év legfontosabb agráreseményén, az Agrárszektor 2022 Konferencián ebben az évben is kiosztották a Portfolio Agrárdíjakat. Egy 10 tagból álló szakmai zsűri döntött Az év női agrárvállalkozójáról, Az év fiatal agrárszakemberéről, Az év kertészetéről, Az év állattenyésztőjéről, Az év növénytermelőjéről, Az év agrárinnovációjáról, Az év agrárberuházásáról, valamint a Portfolio Agrárgazdaságért díj nyerteséről. Emellett idén először a Zsűri különdíja is átadásra került. 

Az egészséges élelmiszer kincset ér

2023. március 06. 14:03
Magyarország célja az volt a Közös Agrárpolitika megújításával, hogy az új irányt szabjon annak az átállásnak, amelynek az eredményeként az európai mezőgazdaság fenntarthatóvá, rugalmasan reagálóvá és korszerűvé válik - közölte Nagy István agrárminiszter a Romániai Biogazdálkodók 18. Konferenciáján, szombaton, a Kolozsvári Agrártudományi és Állatorvosi Egyetemen.
A tárcavezető arra emlékeztetett, hogy a felelősségünk hatalmas, hiszen csak egy díszlet lesz a talaj, ha nem vigyázunk rá. A gazdálkodóknak és a tudománynak ezért közösen kell válaszokat adniuk az agráriumot ért kihívásokra. Nagy István elmondta: az elmúlt években a világ más országaihoz hasonlóan Magyarországon is jelentősen nőtt az ökológiai művelésbe vont, ellenőrzött terület nagysága és az ökológiai gazdálkodást folytató gazdaságok száma.